Петрович

Петрович: Чака ни тежка битка

Треньорът на Левски Люпко Петрович очаква тежка битка с Марибор. Утре двата отбора се изправят един срещу друг в мача-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща миналата седмица завърши 0:0.

Резултатът от първия двубой не е лош, но той дава шанс и на двата отбора да продължат. В началото Марибор беше фаворитът, но сега нещата стоят по-различно. Въпреки това няма да ни бъде лесно. Трябва да се представим най-малкото по начина, по който го направихме в първия мач. Трябва да сме внимателни, да подходим разумно и тактически грамотно, тъй като за всеки гол на Марибор, ние ще трябва да отговаряме с два“, заяви Петрович.

Сръбският специалист изрази надежда, че феновете на Левски ще помогнат на отбора. „Не може да говорим за първоначален домакински натиск. Не трябва да се втурваме всички в атака. Видяхте, че и Марибор игра умно и прибрано в първата среща. Футболът затова е чудо – понякога играеш офанзивно и губиш, друг път избираш дефанзивна схема и печелиш“, коментира треньорът на Левски.

Петрович каза също, че няма нови контузени футболисти. Сърбинът призна, че е готов със стартовия състав, като има колебания за 1-2 позиции.

- реклама -