Стилиян Петров

Стилиян Петров: Дотук съм с българския футбол!

Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов обяви, че спира да се занимава с българския футбол. Той говори след изборния Конгрес за нов президент на БФС. Бербатов загуби от Георги Иванов-Гонзо.

„Господин Иванов си обяви Изпълкома. Аз оставам до Димитър Бербатов. Всички ние ще видим дали е правилният избор. В последните няколко месеца и дни излязоха упреци към нас, че се виждаме с определени хора. Видя се, че сме истински и си държим на реномето. Стилиян Петров е дотук с българския футбол. Сега ще се занимавам с моите бизнеси“, отсече бившият капитан на националния отбор.

„Искам да благодаря на целия екип от името на Димитър. Положихме много усилия да създадем тези връзки. България има мъжки сърца, има хора, които искат да търсят нещо различно. Не се получи, пожелавам успех на новия президент“, коментира още Петров.

„Тепърва ще си направим анализа. Това, което можем да се гордеем е, че всеки един момент тези три години застанахме с лицата си. Нашите имена остават чисти. Ще се окаже може би победа. Борихме се с проблемите на БФС. Надяваме се, че новият президент ще се вслуша и ще работи. Мен футболът не ми трябва. Имам различни насоки и бизнеси. Аз сигурно няма да съм във футбола. Отдал съм се на различни неща“, завърши Стилиян Петров.

- реклама -