охранители

Петима от охранителите на Елизабет II са арестувани след пиянски побой

Кой казва, че британското кралско семейство е скучно? Между семейните истории на Меган Маркъл и напрегнатите й отношения с Кейт Мидълтън, Елизабет II ще започне да съжалява за бунтовната лейди Ди, която й бе създала толкова много проблеми.

Сега е редът на кралската гвардия, която прави каквото си иска

Както съобщи Daily Mail, петима войници, отговарящи за охраната на двореца Уиндзор, са арестувани в петък, под влиянието на алкохол. Нейно величество била бясна от скандала, тъй като изключително много държала на реномето на своите гвардейци.

Охраната на Елизабет II била арестувана след скандал с осем души, които избухнал в заведението за кебап „Рамзи“. За момента причините за боя не са известни. Знае се само, че младите войници, които са на възраст между 21 и 27 години и се връщали от пиянска вечер в кръчма, когато спрели на дюнер кебап на връщане в казармата Victoria Barracks.

Според източник, пазачите се сбили с няколко „момчета“ само на няколко крачки от замъка Уиндзор. Забелязани от камерите за наблюдение, трима от петимата войници бяха задържани на място. Другите двама бяха арестувани по-късно, след завръщането им в казармите. Информацията, официално е потвърдена от военните, които говорят за „инцидент“ близо до замъка Уиндзор.

- реклама -