звезди, двойки, семеен терапевт, проблеми
Колаж: Flashnews.bg

Пет звездни двойки, на които се наложи са посещават семеен терапевт

Честа практика на Запад е да се обърнете към психолог за помощ и подкрепа за разрешаване на семейни конфликти и лични проблеми.

У нас, напротив, хората предпочитат да разрешават конфликти самостоятелно, но има и такива, които не се страхуват да помолят специалист за съвет.

В случай, че изпитвате съмнения зали да потърсите помощ от експерт, ето ви пет холивудски звездни двойки, които обсъдиха личния си живот и решиха брачните си проблеми след прием при психотерапевт.

1. Бен Афлек и Дженифър Гарнър

След развода двойката Бен Афлек и Дженифър Гарнър посещават семеен терапевт в продължение на шест месеца, за да се научат на приятелски отношения и с това да се опитат да не разрушават психиката на трите им общи деца. Актьорите в писмена форма обещаха при никакви обстоятелства да не се обиждат публично и да избягват разговорите на висок тон, както и взаимните обвинения.

2. Джесика Бейл и Джъстин Тимбърлейк

Помощта на психолог беше нужна на съпрузите, след като папараците заснеха  Джъстин Тимбърлейк да държи ръката на колежката си Алиша Уейнрайт. Джъстин беше заподозрян в извънбрачна връзка и в семейството възникна конфликт. Тимбърлейк помоли Джесика Бийл за прошка, обяснявайки поведението си с алкохолно опиянение и се закле на съпругата си във вярност. Сеансите  при психотерапевт помогнаха на съпрузите да възстановят връзката си, да възвърнат увереността си и да се научат да се слушат и чуват един друг.

3. Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Във връзката между актрисата Сара Джесика Паркър от популярния сериал „Сексът и градът“ и нейния съпруг Матю Бродерик конфликтът настъпи след предателството на последния. Двойката потърси решение на проблема и посети семеен специалист, но обидата беше по-силна и връзката завърши с развод.

4. Крис Прат и Анна Фарис

Осемгодишният брак на актьорите Крис Прат и Анна Фарис приключи през 2018 година. Звездите се опитаха да спасят семейството, но не успяха. След раздялата бившите съпрузи поискаха помощта на специалист, за да продължат да поддържат приятелски отношения в името на малкия си син.

5. Фърги и Джош Дюамел

Една от най-устойчивите двойки в Холивуд – Фърги и Джош Дюамел, се разделиха след осем години брак. В отношенията на звездите имаше много трудни моменти, които те преодоляха, а причините за раздялата бяха твърде различните характери на съпрузите. Двойката се обърна за помощ към психолог, който обаче не успя да спаси брака на звездите.

- реклама -