близнаци

Пет звезди, за които ще се изненадате, че имат близнаци

Ето имената на някои актьори и актриси, за които вие едва ли сте подозирали, че имат братя и сестри близнаци.

Скарлет и Хънтър Йохансон

Хънтър Йохансон е по-малък от Скарлет само с три минути. На 12 години той заедно със сестра си се е снимал в комедията „Крадци“. С това неговото участие е приключила филмовата му кариера. Младежът просто е предпочел да се занимава с политика.

Вин Дизъл и Пол Винсънт

Гологлавият Вид Дизел има брат близнак Пол Винсънт, който е с прошарени коси за разлика от голото теме на актьора. Той носи фамилията на майка си и работи като кино монтажист.

Аштън и Майкъл Къчър

Двуяйчният близнак на Аштън Къчър Майкъл се е родил с церебрална парализа, а на 13 години е претърпял операция за присаждане на сърце. Когато пораства, Майкъл, въпреки болестите, постига успехи сравними с тези на неговия брат, но в друга област. Той е юрист и се занимава с дела на деца с детска церебрална парализа, често говори пред американския Конгрес, участва в осъществяването на редица нови медицински изследвания.

Рами и Сами Малек

Рами е една от най-големите филмови звезди в момента, благодарение на брилянтното му въплъщение във Фреди Меркюри. Брат му Сами е няколко минути по-малък от него и работи като учител в Ел Ей.

Жизел и Габриела Бюндхен

Едва ли някога сте си мислели, че красотата на бразилската манекенка може да е двойна. Е, това е така благодарение на нейната сестра Габриела. Повече от очевидно е, че двете споделят еднакви гени…

- реклама -