слухове, тайни, зодии

Пет зодии, на които не бива да споделяте тайни

Почти всеки човек има тайна, която би искал да сподели с близките си, но без да я превръща в обществено достояние. Случва се обаче дори истинските приятели да не знаят как да пазят тайни. Според астролозите това са не само най-приказливите знаци на зодиака – някои наистина не знаят как да си държат устата затворени, а други преследват някакви цели.

Овен

Овните например, са склонни да дават лична информация, ако това ще им е от полза. Понякога представителите на тази зодия могат да разкрият тайните на човек или да разпространят информация за хора безплатно, за да си отмъстят, да се изкачат нагоре по кариерната стълбица или да подобри личния си живот. В същото време жените няма да се чувстват виновни и те също могат да преминат към езика на агресията, изкарвайки виновен този, който им се е доверил. Те са едни от онези, за които може да се каже недвусмислено и без съмнение, че не може да им се вярва. Ако останалите все още се замислят дали да предадат другаря си или ще го направят неволно, от собствената си глупост, то за Овните често става въпрос само за цена. След като са получили изгодно предложение, те няма да се двоумят и дори ще разкажат и каквото не са ги питали.

Скорпион

Хората, принадлежащи към тази зодия, се считат за сръчни манипулатори – особено мъжете. Те също използват тайни за постигане на целите си, но също така разпространяват своите лични тайни. Отваряйки душата си за Скорпион, трябва да знаете, че информацията за него е начин за покоряване на върховете. Но има и изключения – тези, които са най-скъпи на сърцето му. Доверявайки се на Скорпион, човек рискува да стане жертва на лошите му навици. Алкохолът например лесно развързва езика им и ги кара да крещят на висок глас всякакви детайли и тайно. По-късно протежето на Марс и Плутон ще се срамува, но нищо не може да се поправи. Но той ще се тревожи искрено, а не за замазване на очите.

Везни

Когато изброявате най-бъбривите знаци, трябва да започнете с Везни. Без значение как са опитвали, децата на въздушната стихия не са в състояние да запазят информация за своите приятели, ако им бъде зададен подходящият въпрос. Те обаче не критикуват другаря зад гърба си, не му се подиграват или укоряват. Те тактично избягват дори дискусии, тъй като тяхната природа, а не необходимост е да разкриват тайни.

Посоченият знак е верен на онези, които е допуснал до себе си. Способен е на саможертва, помага на другите, но не е в състояние да се сдържа. На подопечните на Венера им е неудобно, когато знаят тайна, за която събеседникът не знае. Те изглеждат разкъсани отвътре, така че единственият изход е да се говори на тази тема. Представителите на съзвездието не считат акта за низък, но могат да се срамуват.

Водолей

Тези, които се радват на покровителството на Уран, не се интересуват от живота на някой друг, така че рядко помнят тайни. Случва се обаче и информацията да е останала в паметта на Водолея, но искането за неразкриването й – не.  Наред с други неща, причините, поради които представител на съзвездието се счита за ненадежден, е неговата непостоянност. Той не спазва думата си, лесно нарушава обещанията и забравя за поетите задължения. Затова да му се довериш отново, да отпишеш миналото предателство по лош спомен, е поне глупаво. Според астролозите такъв човек ще говори и просто така, ако иска.

Телец

Естествената доброта и отвореност към света проваля както на самите Телци, така и техните приятели. Дори не е нужно да сте много хитър, за да ги завъртите на пръста си, за да получите необходимата информация от него. Недоброжелателите се възползват от това, без да се напрягат. Знакът не иска да направи нищо лошо, не планира да замесва другари, но това се случва и е невъзможно да се избегне. Най-бъбривите знаци, издаващи чужда тайна, не се разпознават като клюкари. Изключение правят именно Телците – те разбират, че са направили грешна стъпка и под игото на негативните мисли и срама незабавно искат прошка. Но това не премахва факта, че разказването на представител на съзвездието на тайни е изключително противоречива и неуспешна идея.

- реклама -