Песента за приятелството беше избрана за химн на кампанията „Мисията е възможна“

В навечерието на най-трепетния за децата празник Коледа, когато празнуваме съпричастността, милосърдието и любовта,  беше избран химн на кампанията „Мисията е възможна“.

Песента за приятелството с текст на Романьола Мирославова и композирана от Светослав Лобошки е изпята и заснета специално от учениците на Средно училище „Димитър Матевски“, ж.к. Тракия, Пловдив заедно с децата от КСУ ,,Св.Св. Константин и Елена“ в Пловдив.

Песента за приятелството беше избрана за химн на кампанията, която беше открита от заместник-министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова на 18 октомври 2018 г. в Пловдив.“

Със своята емоционална красота и чистота децата ни заразяват с вярата, че мисията е възможна заедно всеки ден. Нашите деца не са различни!“ За популяризирането на тази своя убеденост и на превантивните и алтернативни услуги в грижата за децата през 2018 г.  се включиха  Община Пловдив, СУ „Димитър Матевски“, КСУ „Св. Св. Константин и Елена“, Lumos, Nela Vamporova, Biser Spirov, UNICEF Bulgaria, Maya Grozdanova, Весела Банова, Община Враца – Новини, сигнали и предложения, Калин Каменов, ПОДАРЕТЕ КНИГА, Столична община, Albena Atanasova, Район Студентски Столична Община, жените посланички в България, Народно събрание, Цвета Караянчева, Светлана Ангелова, Министрство на образованието и науката, Деница Сачева, 2 СУ „Емилиян Станев“,  Държавна Агенция за закрила на детето, МСС, Събина Събева…

През 2019 г.  Кампанията „Мисията е Възможна“ продължава с инициативи в община Димитровград, Община Габрово, Столична община, Община Бургас и много други.

- реклама -