Любослав Пенев

Любослав Пенев: Целите са титла, купа и Европа – ВИДЕО

„Аз съм от ЦСКА, ЦСКА ми е на сърце и съм възпитаван, че задачите пред нас са винаги и само да бъдем първи“. Това обяви новият-стар треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев. Пенев говори за първи път след поредното си завръщане на стадион „Българска армия“.

„На първата среща с момчетата има казах: „Целите пред вас, които ви поставям като треньор, са шампиони, купа, Европа. Мисля, че съм достатъчно ясен“, добави той пред клубната телевизия.

„Отново съм си вкъщи. Мисля, че това е много ясно и много красноречиво. През тези две години се е променило много в положителна посока и съм доволен. Има няколко човека, с които работихме преди две години и те са все още тук. Това е трета тренировка за днес и съм с много добри впечатления. Виждам добри футболисти с добри качества. Предстои ни работа, през която аз ще преценя реалните възможности на всеки един футболист. Има хора, които се връщат от контузии и ще им трябва малко повече време да наваксат“, коментира Любослав Пенев.

Официалният му дебют начело на ЦСКА-София ще бъде срещу Лудогорец на 7 април. Тогава съперниците се срещат на „Българска армия“ в първи полуфинален мач за Купата. „Не само срещу Лудогорец – отборите, които ръководя, играят много успешно срещу всички отбори. Мисля, че се доказа през последната година с Царско село. Предстоят ни два важни полуфинала и ще направим абсолютно всичко възможно да се представим по най-добрия начин. Много съжалявам, че футболът без фенове е нещо различно. Имайки предвид какви са нашите фенове, нещата са коренно различни, когато играем официални мачове. Много се надявам това скоро отново да бъдем заедно на стадиона“, коментира той.

Любослав Пенев разкри, че в щаба му влизат испанецът Пабло Караско, Кирил Динчев и двама треньори на вратарите – Йордан Йорданов и Ивайло Петров.

- реклама -