Пеевски: Хората са нашият мощен гръб, готови сме да управляваме!

Хората са нашият мощен гръб. Готови сме да управляваме заедно с тях, имаме какво да дадем. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в Кърджали.

„Никой не чакаме да ни кани за каквото и да било. Ние ще решаваме кого да подкрепяме. Повече никой няма да вкара ДПС в ъгъла! Вие сте най-силната ни организация. Вие сте сърцето на ДПС! Благодаря, че сме заедно, благодаря ви за доверието – ще го оправдая!“ С тези думи се обърна той към актива на областната организация на ДПС Пеевски, който е и водач на листата на движението за НС в областта.

„Намираме се в исторически момент и за държавата, и за нашата партия. Уверявам ви, че повече никой няма да може да вкара ДПС в ъгъла. Повече никой няма да може да направи нашите хора втора класа -те са първа класа. Те са като всички – достойни български граждани“, каза лидерът на ДПС.

„Нищо не може да се случи в България без нашето участие и всички останали вече го знаят. Сега най-важното е

да поискаме доверието на нашите хора и да го получим,

за да може да имаме достойно представителство в Народното събрание и изпълнителната власт. Което е нашата цел и не крием това“, подчерта Пеевски.

Ние сме готови да управляваме. Имаме подготвени кадри в цялата страна. Казвам го на висок глас – ние сме готови да управляваме, имаме какво да дадем на България, имаме какво да направим и в нашите населени места. За да може всички да видят какво е ДПС и какво могат да дадат нашите подготвени кадри. Ние го правим заедно, заяви още той.

Сега искаме доверието на хората. Ако има разочаровани, трябва да им се извиним, а след нашето извинение те ще видят реално нещата, които се случват, заръча той на актива на партията.

Не сме свършили всичко, това е само началото. Трябва да сме близо до хората и да имаме добро отношение към тях. Да не мислим, че те са ни длъжни, ние сме им длъжни, защото нашата власт произлиза от нашите хора. Без тях няма как да имаме власт. Те са нашият мощен гръб. Затова, с най-добро отношение към хората помнете, че те винаги са прави, призова Пеевски.

Колкото повече хора ни чуват и се връщат в ДПС, толкова ние ще бъдем все по-силни и по-незаобиколим фактор в държавата. Знаете, че на някои не им се харесва това ДПС да е фактор. През годините бяха свикнали да ни натикват в ъглите и ако имат нужда от нас тогава ситуационно да ги подкрепяме. Това повече не може да се случи, отсече Пеевски.

По-късно той бе в Хасково, където заяви:

„Можем да направим още повече – да отваряме работни места,

да виждат смисъл младите да бъдат в ДПС. Защото само ако разширяваме младежката ни база, ние ще бъдем една голяма партия. Всичко, което е нужно за област Хасково, го правим. Трябва кметовете да са доволни, вие да сте доволни и най-вече хората да са доволни. Очаквам да сте третата област в държавата, по резултат за ДПС“.

Най-важното за мен са нашите хора по места, да сме близо до тях, да живеят все по-добре в местата, които управлява ДПС, да виждат всички какво прави ДПС и да искат да бъдат заедно с нас. Защото когато хората ни подкрепят ще ставаме все по-силни и ще можем да растем, подчерта лидерът.

Имаме исторически шанс да бъдем там, където трябва. От всички нас зависи това да го направим, подчерта председателят на ДПС.

Източник: 24 часа

- реклама -