Паяци плънзаха в Белия дом- вижте причината (СНИМКИ)

Белият дом е атакуван от огромни паяци, които го обвиват с мрежите си. ще изгони ли това стопаните Доналд и Мелания Тръмп. Едва ли? Причината е, че нашествието е просто хубав декор за хелуин.

Президенската двойка се готви за празника в понеделник, когато ще е гостуват  семейства на ученици от 20 училища от окръг Колумбия, щатите Мериленд и Вирджиния, както и семействата на военни. Празникът ще се проведе на Южната морава на Белия дом.

Тръмп и първата дама Мелания ще подарят на участниците в партито сладки, приготвени от сладкарите на Белия дом.

Тържествата за Хелуин в Белия дом започнаха още вчера, когато президентът на САЩ Доналд Тръмп посрещна децата на репортерите, отразяващи събитията в президентството.


Тръмп прие малчуганите в Овалния кабинет. За импровизираното парти децата се бяха дегизирали като вещици и принцеси Лея от „Междузвездни войни“.

Един от малчуганите беше умалено копие на Дарт Вейдър от космическата сага, а друг се беше маскирал като еднорог. Тръмп си поговори с децата и поздрави родителите им, че са отгледали такива малчугани, съобщи БТА.

„Не мога да повярвам, че медиите са създали такива хубави деца. Как медиите са го направили, не знам“, каза Тръмп, приканвайки децата да се присъединят към него на президентското му бюро.

Накрая той подари на малчуганите кутии с шоколадови целувки.

- реклама -