Павел Колев

Павел Колев: Не знам дали Левски ще изкара сезона

„Нямам отговор на този етап дали Левски ще изкара сезона, бъдещето към днешна дата не изглежда розово“, Това заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев след днешната среща с фенове на клуба.

„Обсъдихме каква е ситуацията чисто финансово и как членовете на НКП могат да помогнат. Колко още Левски ще издържи, зависи какви постъпления ще имаме. Обсъждахме кампании, възстановяване на членските карти и други идеи. Бъдещето към днешна дата не изглежда розово. Вече казах, че хоризонтът ни е доста къс, финансово. По-конкретни измерения ще придобие другата седмица и тогава ще мога да отговоря по-конкретно. Нямам отговор на този етап дали Левски ще изкара сезона„, каза Колев пред репортери.

сн. БГНЕС

„Дали аз ще работя в Левски или не – е най-малкият проблем. Нямам контакт с Васил Божков. Нямам представа къде са акциите. Футболистите изглеждат спокойни? Значи са добри артисти. Да, спокойни са, защото не бяха в България. Сега ще се потопят бързо в нашата атмосфера. Най-вероятно другата седмица ще има официално изявление от клуба за случващото се„, допълни още той.

„Опциите са много, но ситуацията в момента е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, за да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат приносител и трябва волеизлияние от негова страна (Бойко Борисов, който предложи феновете да държат акциите на клуба; б.р.)“, завърши Колев.

–––––––––––

Отговорни ЗАЕДНО!
#ОстаниВкъщи – спаси животи!
FlashNews.bg

Всичко за коронавируса тук

- реклама -