Патрис Евра Бербатов мач София

Патрис Евра идва в София за звездния мач на Бербатов (ВИДЕО)

Бившият ляв бек на Манчестър Юнайтед Патрис Евра е поредната футболна знаменитост, която потвърждава участието си в звездния мач, организиран от Димитър Бербатов, който ще се проведе на 14 юни в София. Бербатов съобщи това в акаунта си във Фейсбук.

Евра все още е действащ футболист и на 35-годишна възраст сега носи фланелката на Марсилия. Бранителят през януари тази година премина във френския клуб със свободен трансфер.

„Другият ми брат. Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра.

Патрис Евра

Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист и се стреми към нови. С 5 шампионски титли на Англия с Манчестър Юнайтед и с 2 титли на Италия с Ювентус. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на Юнайтед. Извежда с капитанската лента и националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. 3 пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига.

Патрис Евра. Очакваме го в София!“, пише Бербатов във Фейсбук.

- реклама -