Патриотичната сага се пренася в съда: Ето защо Сидеров ще съди депутат от НФСБ

Сидеров

За долнопробната лъжа, че съм ходил „поне един път в месеца на справка в „Сараите“ на Доган, ще съдя Валентин Касабов до дупка

Това се посочва в позиция на лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

По-рано днес в предаването „Лице в лице” по bTV депутатът от НФСБ Валентин Кабасов обвини Сидеров, че редовно посещавал къщата в Бояна, известна като Сараите на ДПС.

Валентин Касабов

„Никога не съм стъпвал в нито един от имотите на Доган. Призовавам ръководството на Националната служба „Охрана” (НСО) да потвърди с използваните от тях технически средства, че никога не съм ходил в т. нар. Сараи на Ахмед Доган. За долнопробната лъжа ще съдя Валентин Касабов до дупка. Обръщам се и към ръководството на ДПС и лично към Ахмед Доган да потвърдят, че кракът ми не е стъпвал никога в т. нар. Сараи“, настоява Волен Сидеров.

Днес НФСБ обяви, че сваля от него политическото си доверие като председател на парламентарната група на „Обединени патриоти“, а лидера на формацията Валери Симеонов, заяви, че коалицията вече е под въпрос. По думите му причина за поведението на лидера на „Атака“ през последните дни бил отказ да оглави листата за депутати за Европейския парламент.

Симеонов също ще съди Сидеров заради обвиненията от екрана на партийната телевизия „Алфа“.