Първородният внук на Симеон Сакскобургготски- Борис IV e влюбен в дъщеря на български бизнесмен (СНИМКИ)

Първородният внук на Симеон Сакскобургготсик- Борис IV e влюбен в дъщеря на български бизнесмен. Това писа преди дни испанската преса, която отрази подробно 80-годишния юбилей на Симеон Скаскобургготски.

Внукът също присъства и беше често запечатван на снимки да стои до дядо си.

Престолонаследникът на царската корона на България Борис IV – първородният внук на Симеон II, е влюбен до уши в българката Александра, съобщиха испански медии, които публикуваха снимки на светската двойка.

Твърди се че Александра е от добро семейство и живее в град на българското Черноморие. Всъщност Александра е дъщерята на предприемача Динко Динев, разкрива „Флагман“. Очарователната млада дама е със солидно образование. Запознава се с връстника си Борис (на 21 години) докато учи в престижно международно училище в австрийския град Сент Гилген и между двамата пламва любовен романс. Няколко години двамата са неразделни.

Александра бе дама на Борис IV на юбилея на Царя преди няколко дни, а сред поканените бе и баща й Динко. Испанските медии наричат Борис – „новият спасител на България”. Той е дете на първородния царски син Кардам и през 2015 година стана носител на династическите права, т.е. – наследник на Симеон II и ако някога България се върне към монархическо държавно устройство той ще бъде Цар на българите.

Борис е само на 11 години, когато родителите му пострадаха в зловеща катастрофа, а баща му изпадна в кома, от която така и не излезе.

Престолонаследникът владее английски, френски, немски, испански и малко български. Завършил е Европейския колеж в Мадрид, учил е в Австрия, а след това и в Колежа по изкуства в Лондон. Красивата Александра също е запленена от изкуството, тя рисува и дори представи своя изложба преди няколко месеца. Борис гради мечти за бъдеща политическа кариера, твърдят испанските медии.

21-годишният българин със синя кръв изглежда има амбиции един ден да влезе в политиката, ако го направи сигурно ще е от либерална партия, защото подобни изглеждат възгледите на младия мъж. Той критикува остро Доналд Тръмп и политиката му, както и популистките партии в Европа.

- реклама -