My Way

Първият танц на Мелания и Доналд Тръмп – под звуците на My Way (СНИМКИ, ВИДЕО)

Първият танц на президентското семейство Мелания и Доналд Тръмп беше под звуците на вечния хит на Франк Синатра – My Way.

Новата първа дама впечатли публиката с дълга бална рокля, с паднали рамене и голяма цепка, с вълнообразен детайл в горната част. Дрехата е дело на родения във Франция дизайнер Ерве Пиер, а дизайнът й е изработен с помощта и на самата Мелания.

В свое изявление Ерве Пиер, който е бивш служител в компаниите на Каролина Ерера, Кристиян Диор и Оскар де ла Рента, посочва, че това е четвъртата първа дама на Америка, която облича. Досега той беше създавал костюми за Хилъри Клинтън, Лора Буш и Мишел Обама.

По-рано през деня, по време на клетвата на съпруга си, Мелания Тръмп беше облечена в стилен, втален класически тоалет в небесносиньо. Ансамбълът предизвика одобрението на критиците, a dизайнът беше дело на Ралф Лорън.

Външният вид на съпругата на Тръмп предизвика множество коментари онлайн, като някои дори я сравниха с Джаки Кенеди, съпругата на президента от Демократическата партия Джон Кенеди и една от смятаните за най-стилни първи дами.

Джаки Кенеди и Мелания Тръмп

Мелания, която е бивш модел, е родена в Словения и е първата американска първа дама, която не е родом от страната, от времето на Луиза Адамс насам, която е родената във Великобритания съпруга на Джон Куинси Адамс, който управлява от 1825 г. до 1829 г.

- реклама -