Първата официална снимка на Ергенът и гаджето му взриви мрежата (Фотосът)

Първият ерген Виктор Стоянов, по когото месеци наред въздишаха родните бръмчалки, най-накрая се показа официално с половинката си Мария.

Договорът на мачото с предаването изтече

и вече не е нужно да се преструва на необвързан мъж, но фенките скочиха срещу избора му на любима и коментират в мрежата, че е доста невзрачна.

Официалната приятелка на Виктор видимо се различава от всички кандидатки за сърцето му. Мария няма пластични корекции по себе си. Облича се скромно и е едва на 25 години.

Мария е от известно семейство с възможности,

а преди време самата тя е вносител на известна алкохолна напитка, писа „България Днес“.

Малко преди старта на новия сезон на шоуто по bTV Стоянов вече има свободата да се разхожда с приятелката си – блогърката Мария Тарашманова.

Тя побърза да качи снимки в личния си профил,

за да сложа край на слуховете. Кадрите са правени по време на техни пътуване още преди месеци, но едва сега виждат бял свят.

 

Какво намери в нея? Първата официална СНИМКА на Ергенът и гаджето му взриви мрежата

 

Мария и Виктор се запознават малко след снимките на предаването в Турция миналото лято, издават близки до двойката. Първоначално, след  като връзката им стана известна, имаше слухове, че тя датира още преди шоуто

и през цялото време Виктор само се е преструвал на необвързан.

Истината е, че по време на снимки той наистина е бил сам, но излъчването на епизодите по телевизията продължи месеци след края на снимачния процес.

Тъй като тайната за личния живот на Ергена по време на предаването е основна точка от договора му с продуцентите мачото стриктно крие гаджето си.

- реклама -