Мелания

Първата дама Мелания безупречна в тоалет на Ралф Лорън – СНИМКИ

Новата първа дама Мелания Тръмп заложи на елегантен светлосин тоалет на американския дизайнер Ралф Лорън за церемонията по встъпването в длъжност на своя съпруг Доналд Тръмп.

Нежната кашмирена рокля е с дължина до коляното. Тя е комбинирана с късо сако от същата материя и цвят, както и с подходящи ръкавици.

US Presidential Inauguration

Мелания заложи на прическа с вдигната коса, която подчертава семплите й диамантени обеци.

Драмите с облеклото на първата дама

Външният вид на съпругата на Тръмп предизвика множество коментари онлайн, като някои дори я сравниха с Джаки Кенеди, съпругата на президента от Демократическата партия Джон Кенеди и една от смятаните за най-стилни първи дами.

US Presidential Inauguration

Мелания, която е бивш модел, е родена в Словения и е първата американска първа дама, която не е родом от страната, от времето на Луиза Адамс насам, която е родената във Великобритания съпруга на Джон Куинси Адамс, който управлява от 1825 г. до 1829 г.

US Presidential Inauguration

Много дизайнери обявиха предварително, че не искат да обличат съпругата на Тръмп. Сред тях бе Том Форд, който заяви, че неговите тоалети са твърде скъпи за първата дама, която трябва да олицетворява средностатистическата американска жена. Освен това тя не се вписвала в неговия стил. Форд е отявлен привърженик на Хилъри Клинтън.

US Presidential Inauguration

US Presidential Inauguration

- реклама -