Първата дама Десислава Радева в дантела и екрю на приема за Трети март

Първата дама Десислава Радева отново блесна с красив тоалет на традиционния прием на президента по случай 3-ти март – Националния празник на България, който се проведе във Военния клуб.

Бляскавото събитие се проведе в зала „Концертна“ в Централния военен клуб. На него присъстваха дипломати, политици, военни, учени. До президента неотлъчно бе и съпругата му Десислава, която отново впечатли с тоалет.

Тя бе с елегантна рокля от дантела в екрю, която бе с кръгло деколте, 3/4 ръкави и дължина под коляното. Талията бе подчертана от самата кройка на тоалета с широк колан, а от средата на бедрата бе клоширана и падаше свободно надолу.

Радева бе съчетала тоалета със златисти обувки на висок ток, а косата ѝ прибрана на кок. Първата дама не носеше бижута.

По всичко личи, че роклята отново е дело на българската дизайнерка Невена Николова, която напоследък облече не една и две световни знаменитости, сред които Никол Шерцингер и Ел Макферрсън.

Радева и друг път е носила тоалетите на на Невена, като най-впечатляваща бе роклята, с която Радева се появи в Брюксел при първата си задгранична визита като президентска съпруга през 2017 година.

- реклама -