Първанов: Повече от всякога България има нужда от разумен и добре подготвен президент, какъвто е Ивайло Калфин

В този момент повече от всякога България има нужда от разумен и добре подготвен президент, каза по време на пресконференция в Пазарджик председателят на ПП АБВ и президент на България в периода 2001-2012г. Георги Първанов.

Първанов: Ивайло Калфин може да отвори вратите на България както към Запада, така и към Изтока

Той уточни, че експериментите в управлението на страната трябва да останат в миналото. „Ивайло Калфин може да отвори вратите на България както към Запада, така и към Изтока и да упражни влиянието си в Брюксел. Това засилва необходимостта ние да подкрепим тази кандидатура. От всички възможни кандидати срещу ГЕРБ, той е с най-голям политически потенциал до сега и може да събере подкрепа и от други политически сили”, каза още Първанов.

Той подчерта, че в разгара на предизборната кампания се произвеждат само скандали и българинът трябва да избере от една плеяда скандалджии, които могат да съществуват само в условията на такава политическа конфронтация.

„Затова българинът трябва да неглижира тези кандидати и да избере този кандидат, който излъчва диалогичност, стабилност, подготвеност и най-вече мъдрост. А това е Ивайло Калфин”, каза още Георги Първанов.

glasove-6

- реклама -