Снимка: Pixabay

Партньор за брак според зодията

ОВЕН

Ако сте Овен и сте готови да си купите къща и да създадете семейство, оженете/омъжете се за Лъв. Лъвовете са перфектният избор за Вас, що се отнася до създаване на семейство. Ако пък сте човек, който иска да катери планини ли да цепи дърва, по-добре се оженете/омъжете за Овен. Те са Вашият избор за  приключенски живот.

 

ТЕЛЕЦ

Искате да имате уютен, домошарски семеен живот? Тогава Рак е брачният партньор за Вас. Ако пък сте по-скоро работохолик или имате предприемачески дух, то тогава вероятно Козирог е по-добрият избор. Представителите на тази зодия със сигурност ще Ви помогнат с Вашите страхотни бизнес идеи.

 

БЛИЗНАЦИ

Представителите на Вашата зодия обичате да се забавлявате. Затова препоръчваме да си намерите партньор, който действа бързо, поддържа разговора и не позволява да Ви стане скучно. Ако искате някого, който ще е впечатляващ 24/7, то Стрелец е Вашият избор. Ако пък Ви трябва някой, който да е забавен в леглото, не търсете повече – Водолеят е Вашият сексуален партньор.

 

РАК

Ако преминавате през трудни времена или искате да бъдете с някого, който да може да се справи с всичко, то Дева е Вашият човек. Ако Ви интересува външният вид хванете си Козирог. Те ще Ви привличат най-много..

любовта

ЛЪВ

За Вас, Лъвовете, се знаете, че умеете да забавлявате хората. Затова си хванете Близнаци, ако искате друг комик за партньор. Ако пък искате някого, с когото да завоювате света, то заложете на Овен, за да постигнете заедно всички свои цели.

 

ДЕВА

Ако в миналото сте имали проблеми с доверието, то тогава е добра идея да продължите напред с Телец. Не само че са способни на сериозно обвързване, но също така са и добър избор за дълъг любовен живот. Ако пък сте предприемаческа натура и искате да се занимавате с бизнес, хванете си Козирог.

 

ВЕЗНИ

Везните имат нужда да се чувстват специални и много обичани. Затова най-добрият избор за Вас е някой, който ще бъде готов да направи всичко това за Вас без да се замисля. Вашите най-добри брачни партньори са Стрелец и Телец.

 

СКОРПИОН

Скорпионите са познати с тяхната потайност и обсесивно поведение. Имате нужда от партньор, който Ви разбира и който ще може да чака, когато ще му се иска да се скрие. Трябва Ви някой, който ще може да балансира всичко това. Ако пък искате човек, който ще може да се впише в „забранен“ начин на живот, хванете си Дева.

 

СТРЕЛЕЦ

Вашата сродна душа е Водолей, а най-подходящият брачен партньор за Вас е Везни. Направете своя избор. Няма да сгрешите, когото и от двамата да изберете.

 

КОЗИРОГ

Ако искате да превземете света, омъжете/оженете се за Скорпион. Те са най-добрият избор за Вас в този аспект. Ще Ви подкрепят във Вашия работохолизъм, който е една от доминантните Ви черти.

 

ВОДОЛЕЙ

Чувствате ли се неразбрани? Ако отговорът е да, то трябва да се съберете с партньор, който ще Ви помага да преминавате през всичко. Най-добрият избор е друг Водолей, който със сигурност ще Ви разбира. .

 

РИБИ

Вие винаги витаете в облаците. Понякога може да се чувствате сякаш живеете във въображаем свят. Затова добър партньор за Вас е някой, който е здраво стъпил на земята, и ще Ви помага да се отърсвате от фантазиите. Най-добрият избор за Вас е Рак или друга Риба, за да можете да плувате заедно през живота.

 

 

 

- реклама -