Джексън

Парис и Джанет се карат коя да плати погребението на патриарха на фамилията Джо Джексън

Поредна война се е заформила във клана Джексън, а повод е кончината на патриарха на фамилията Джо. Вчера стана ясно, че той е починал на 89 години след битка с рак на панкреаса.

Внучката му Парис Джакъсн и най-малкото дете на Джо са влезли в сериозно пререкание кой трябва да поеме разходите за погребението му

Дъщерята на Майкъл Джексън смятала, че като най-състоятелни от клана, тя и двамата й братя Принц и Бланкет ще платят за церемонията. Джанет Джаксън обаче не давала и дума да се продума, което само обтегнало отношенията с племенниците й.

В Холивуд не е тайна, че макар след смъртта на краля на попа двете да бяха много близки, през последните години Парис и Джанет са в открита война, дори избягват да ги канят на светски събития заедно, за да не се засекат.

Джо Джексън е създател на фамилната музикална група „Джексън 5“. Приживе той имаше изключително сложни отношения със своите 11 деца, заради строгия си контрол и амбициите му, който го превърнаха в един от най-успешните мениджъри в музикалната индустрия.

Най-известното му дете, кралят на попа Майкъл Джексън потъна в сълзи, когато, вече като възрастен обяви, че му прощава за всичко, дори и за това, че като малък го е пребивал с колана си. Според близки до клана Джексън, 52-годишната Джанет също била в много обтегнати отношения с баща си, но това е било умело прикривано от публичното пространство.

След новината за кончината на Джо, много от внуците му изразиха скръбта си по своя дядо с публикации в социалните мрежи, като сред тях бе и най-големия син на Майкъл Принц.

„Tози човек беше и винаги ще остане пример за сила и себеотдаденост. Да, той не избра най-лесния път, но избра пътя, който е най-добър за семейството му. Ти ме научи как да се гордея с името Джексън и как да бъда безстрашен. Лети свободно, докато се срещнем отново“, написа за дядо си Принц.

.

- реклама -