Парис
Ким в ляво и Парис като Ким в дясно

Парис Хилтън като Ким Кардашиян за новата колекция на Yeezy

Някога Ким Кардашиян бе никому известната приятелка и стилистка на Парис Хилтън. Днес обаче е най-голямата риалити звезда в света и отдавна сложи хотелската наследница в малкия си джоб.

От години се твърди, че между Ким и Парис има тежка вражда, тъй като Хилтън не можела да преживее славата на Кардашиян, а пък пищната тъмнокоска не обичала да си спомня как е била в сянката на русата си приятелка. Дали това е така само двете звезди знаят, но е факт, че в името на рекламата и парите всяко приятелство може да се възроди.

Парис Хилтън се превъплати досущ като Ким Кардашиян за последната колекция на Yeezy

Tова е марката на Кание Уест – съпруг на Ким и известен американски рапър, който се изживява и като модно гуру. Благодарение на славата на съпругата му, колекциите на марката се разграбват като топъл хляб. Това със сигурност ще се случи и с шестата поредна линия, която лансира тези дни Кание.

За кампанията Парис Хилтън е облечена и гримирана досущ като Кардашиян

Освен нея, още дузина известни модели са превъплътени като Ким, включае и известната порно актриса Лейла Стар. С наближаването на представянето на колекцията в Инстаграм се лансират все по-шокиращи снимки, на които моделите са напълно голи, но телата им кореспондират с това на Ким Кардашиян, известна с пищните си форми. Моделите се представят в емблематични снимки от ежедневието на риалити звездата, запечатани от папараци.

Освен това през последните месеци, съпругата на рапъра се подвизава с платинено руса дълга коса.

Самата тя също публикува в профила си скандални снимки, на които позира гола.

 

Yeezy season 6 ? @kimkardashian Tag Kim/ marque a Kim #KimKardashian #yeezyseason6

Публикация, споделена от Kim Kardashian West- BR ?? (@kimkardashiancentral) на

- реклама -