папагал

Папагал се прослави с изпълненията си на хитове на Бионсе

Служителите на зоологическата градина в Линкълншир, Великобритания, не подозирали, че имат такъв талантлив обитател. Но, 9-годишният папагал на име Чико изненадал всички, когато изведнъж започнал да пее песента на Бионсе „If I were a boy“ на посетителите.

Един от „концертите“ на папагала бил заснет и видеото става супер известно в социалните мрежи –  има почти хиляда репоста. След случката, служителите зоологическата градина решили да направят на Чико собствен профил в Инстаграм.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Official Chico Parrot (@chicoparrot) на


Сега хиляди посетители отиват в зоопарка, специално за да чуят изпълнението на Чико.

„Работя с папагали от 25 години, но те не спират да ме изумяват. Дори имахме проблеми с поддържането на социална дистанция поради популярността на Чико“, каза директорът на парка за дива природа в Линкълншир Стив Никълс, коментирайки певческия талант на птицата.

Репертоарът на папагала не се ограничавал само до една песен на Бионсе. Служителите казват, че той пее и други популярни хитове като „Poker Face“ на Лейди Гага и „I kissed a girl“ на Кейти Пери. Наскоро пък служителите записали среднощен оперен концерт, който Чико изнесъл за останалите пернати обитатели по тъмно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Official Chico Parrot (@chicoparrot) на


И още един куриоз от същия зоопарк – след карантината се наложило няколко папагали да бъдат изолирани от посетителите – някой ги научил да псуват и те шокирали семействата с деца с виковете си.

- реклама -