Лозан Панов, избори, кандидат, загуба, лозичката
Снимка: БГНЕС

Панов с първи коментар след вота: Не спечелих изборите, но исках да изрежа лозичката до здраво

Кандидатът за президент, подкрепен от „Демократична България“ Лозан Панов с първи коментар след вота. Той постигна неочаквано лош резултат и стана четвърти в класирането. Броени дни преди вота той обвини партията, която го подкрепи – „Демократична България“ в задкулисни договорки и предателство към избирателите.

А днес – след неочаквано лошия резултат – обяви защо го е направил.

Ето какво написа Панов в социалната мрежа:

„Верни приятели,

Знаете, че преди избори се казват много неистини и се премълчават много истини. Аз направих точно обратното и то с пълното съзнание, че на страната на истината трябва да си готов да платиш и цената на истината.

Изборите, които направих, не могат да спечелят президентски мандат, но са една възможност да се преброим колко сред нас са свободните хора. Защото в природата, за да може лозичката да даде хубав плод, преди това тя трябва да се изреже до здраво. Най-доброто време за това е преди настъпването на зимата, но никога в мразовито време. Подрязването достатъчно рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде възможност на „раните“ да заздравеят. Така лозата ще расте бързо и ще се засили през следващите години.

Благодаря Ви, верни приятели, от все сърце за цялата подкрепа, която ми дарихте. Тя не се измерва в избирателни гласове, а в споделени ценности. Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе голям берекет на всички българи. Тази подкрепа означава много за мен, тъй като тя засили вярата ми, че в каузата „България на свободните и честни хора“ има живот.“

- реклама -