Пампорово отваря ски зоната (Вижте цената на картите)

Ски зоната в Пампорово ще бъде отворена още на 17 декември, съобщиха от „Пампорово“ АД.

На 17 декември дневната лифт карта ще струва 10 лв. за всички възрасти, а от 18 до 28 декември влиза в сила промоционален период за лифт картите на цени от миналогодишния зимен сезон – 62 лв. за възрастни, 37 лв. за деца и 49 лв. за младежи.

От 29 декември се въвеждат редовните цени на ски услугите за ски сезон 2021-22 г. Дневна лифт карта за възрастни ще струва 75 лв., за младежи от 12 до 17 г. – 59 лв. , а за деца от 7 до 11 години – 45 лв. Новата полудневна лифт карта се увеличава с 45 минути и ще важи от 11.45 до 16.30 часа.

От „Пампорово“ уточняват, че покупките на ски услуги онлайн през web магазина на дружеството дават възможност за 3 процента отстъпка от цената на лифт картата, 8 на сто за ски и сноуборд училище и 20 процента от наема на ски оборудване.

С откриването на зимния сезон ще заработи лаборатория за бързи и ПСР тестове в сградата на хотел „Перелик“.

„Пампорово“ АД получи грамота „Работодател на годината“ в категория „Работодател със значим принос за осигуряване на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“, информират от курорта. Отличието е присъдено от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.

- реклама -