Ангелкова

Пампорово открива сезона с безплатни лифтове

Пампорово открива новия зимен сезон с много атракции, разнообразна програма с награди и безплатно ползване на ски съоръженията.

Официалното откриване на зимния сезон 2016/2017 г. в курорта ще се състои на 10 декември от 12:00 часа на плац Студенец в подножието на писта „Стената”. За поредна година за откриването на ски сезона през целия ден лифтовете ще са безплатни, а специално за всички деца до 12 години лифтовете ще бъдат безплатни и на 11 декември. Пистите и лифтовете ще бъдат достъпни още от 8:45 сутринта като се очаква да бъдат заснежени и отворени повечето писти в курорта и всички лифтови съоръжения.

Голямата новината тази година е първото в България коопериране между две съседни ски зони

Те ще работят в тандем с единна билетна и транспортна система. Двата съседни върха Снежанка и Мечи Чал, подслонили десетки километри писти, ще приемат всички любители на планината, които обожават зимните спортове да изпробват подготвените ски писти и пътища едновременно в Пампорово и Мечи Чал.

За първи път тази година в най-големия ски курорт в Родопите се въвеждат и пакетни семейни лифт карти, които генерират отстъпка за семейства от 2 възрастни с до 3 деца при закупуване на 3, 6, 7, 8 и 9-дневни лифт карти.

- реклама -