Памела Андерсън

Памела Андерсън се развежда след 12 дни брак

Памела Андерсън се раздели със съпруга си – известния холивудски продуцент Джон Питърс, само 12 дни след сватбата им.

Звездата от „Baywatch“ потвърди, че тя и Джон са „отделили известно време, за да се разделят и да преосмислят какво искат един от друг“. Това става по-малко от две седмици след сватбата им в края на януари.

Памела с един от синовете си/ сн. БГНЕС

В изявление пред The ​​Hollywood Reporter по повод раздялата Андерсън казва: „Животът е пътуване, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, ние взехме решение да отложим влизането в сила на свидетелството за брак и да вложим повече сили в процеса по изграждането на съюза ни“.

Така се оказва, че Памела и Джон най-вероятно не са подали юридически документи за удостоверение за брак.

сн. БГНЕС

Двамата се срещат за първи път преди повече от 30 години, но преди месец официално оповестиха връзката си, а на 20 януари се ожениха в Малибу.

По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент заяви, че „Памела никога не е използвала пълния си потенциал като актриса. Тепърва нейната слава ще се разчуе. Тя има много таланти, не само тези, които се виждат с очите“.

„Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера друга, но от 35 години насам исках само Памела. Тя ме удивлява. Тя ме вдъхновява. Обичам я и ще я направя моята принцеса“.

52-годишната Памела написа в социалните мрежи: „Джон е първото „лошо момче“ на Холивуд. Обичам го дълбоко като член на семейството ми. Той никогта не ме е предал и аз съм късметлийка – доказателство, че Бог има план“.

Бившата звезда на „Спасители на плажа” се омъжи за известния холивудски продуцент Джон Питърс на тайна церемония в Малибу на 20 януари. На нея присъстваха пълнолетните синове на Памела – Брандън и Дилън, и бившата съпруга на Питърс заедно с дъщерите им Калей и Скай.

Джон – който продуцира филма на Брадли Купър „Роди се звезда”, отличен с „Оскар” през 2019 година, потвърди, че двамата с Памела са сключили брак.

- реклама -