US-Canadian actress Pamela Anderson (R) and her dancing partner Maxime Dereymez stand in a cage displaying placards against the caging of animals during an event organized by the NGO Compassion in World Farming (CIWF) in Paris on October 10, 2018. (Photo by Philippe LOPEZ / AFP)

Памела Андерсън протестира в клетка (ВИДЕО)

Актрисата Памела Андерсън се присъедини към активисти за правата на животните в Париж. Тя позира в клетка, като част от кампания против фермите за животни в Европа.

Бившата звезда от „Спасители на плажа“ подкрепи активистите от „Състрадание към селскостопанските животни по света“ в тяхната борба да съберат един милион подписи от 7 европейски страни, за да може да прекратят тази практика.

 

Не смятам, че животните трябва да стоят затворени в клетки за забавление, храна или за да има какво да облечем“, каза пред репортери актрисата.

„Всички наши избори са важни и ние трябва да бъдем по-внимателни в нашите избори“, сподели тя и добави „защитата за животните измина дълъг път, но имаме и още дълъг път да вървим.“

Тази подписка е част от Европейската гражданска инициатива, което означава, че ако се успее да се съберат един милион подписа за година, то Европейската Комисия, ще трябва да обсъди проблема.

Организаторите казват, че са подкрепени от 140 организации, включително PETA.

- реклама -