Памела Андерсън

Памела Андерсън призова Макрон и световните лидери да помогнат на Аасанж

Секс иконата Памела Андерсън призова френския президент и още няколко световни лидери да помогнат за освобождаването на Джулиан Асанж. Създателят на Уикилийкс живее от няколко години в посолството на Еквадор в Лондон.

Андерсън: Асанж е секси!

Актрисата публикува отворено писмо на сайта на фондацията си.

Където и да се намирам, не мога да забравя този човек, изолиран в Еквадорското посолство. Човек, който рискува толкова много срещу толкова малко благодарност.

Мислейки за Джулиан се чудя кое е най-секси качеството в един мъж? Със сигурност това са смелостта и куража. Сексуалността на мъжа излиза на показ когато той демонстрира сила. Когато защитава убежденията си има смелостта да ги отстоява на всяка цена“, пише Памела за своя приятел.

Асанж

Актрисата отправя остри критики към британския премиер Тереза Мей, която по думите й държи Асанж като затворник в Лондон.

„Тереза Мей, която дори не се здрависа с жертвите от изгорелия блок. Онази, на която не й пука за бедните хора, онази която не държи на правосъдието и мира. Тя, на която не й пука за Джулиан. Най-лошия премиер в историята“, напада министър-председателя на Кралството Памела Андерсън.

Тя апелира към Макрон и съпругата му Бриджит да настояват за среща със създателя на Уикилийкс, зове за помощ и опозиционния лидер на Великобритания Корбин.

Актрисата, която има резидентство във Франция, нарича страната свой втори дом. Тя поддържа приятелство с Джулиан Асанж от няколко години, което породи слухове, че двамата имат интимна връзка.

Пам обаче отрича, заявявайки: „Той практически живее като затворник и при тези обстоятелства е малко сложно да имаме подобен роман. Нека да го освободим, пък тогава ще видим какво ще стане.“

Все пак отвореното й писмо завършва с недвусмисленото „Обичам те“, предхождано от поема, посветена на Асанж.

- реклама -