Памела Андерсън отрече бившият й съпруг да й е плащал крадитите

Американската звезда Памела Андерсън отрече бившият й съпруг – режисьорът Джон Питърс, да й е плащал кредитите. Двамата направиха луксозна брачна церемония на брега в Малибу, но 12 дни по-късно обявиха, че се развеждат. Впоследствие се оказа, че така и не са подали документи за брак, така че няма нужда да подават и официални документи за развод.

Бракът на двойката приключи с СМС, който бе изпратен от режисьора на Андерсън. Съдържанието му гласеше, че той не е готов за толкова шум в личния си живот, и че искал спокойствие. По-късно Питърс съобщи пред медиите, че преди развода той е изплатил кредити на Андерсън в размер на над 200 хил. евро.

В петък късно вечерта Андерсън отрече думите на Питърс и съобщи, че няма нужда някой да й плаща сметките. „Достатъчно независима съм финансово, за да се налага някой друг да ми плаща каквото и да е“, отсече звездата от „Спасители на плажа“. „Притежавам къща на стойност 10 милиона долара в Малибу, която е отдадена под наем вече почти две години, като смятам и в следващите години да я отдавам под наем за поне 40 000 долара месечно. Средствата от този наем покриват всичките ми сметки и разходи. Имам и договори за други работни проекти“, допълни актрисата.

Коментарите на Памела идват само дни, след като стана ясно, че само три седмици след раздялата им бившият й съпруг Джон се е сгодил за друга жена.

- реклама -