Пълен с приключения и изненади: Какъв ще е март за всяка зодия

Сигурни сме, че повечето от вас се вълнуват от месечния си хороскоп, затова представяме на вашето внимание какво вещаят звездите за първия месец на пролетта.

Очакваме положителна промяна и казваме „Довиждане“ на студените дни. За много от нас март ще бъде предизвикателство, но за други, обратното, предвестник на по-добро бъдеще.

Вижте какво очаква всяка една от 12-те зодии в следващите 31 дни:

Зодия Овен

Сатурн ви подтиква да се освободите от това, което ви пречи да се развивате, а Плутон ви насърчава към нов житейски проект. Не се колебайте да поискате признание за вашите заслуги. Нищо няма да ви бъде отказано, тъй като вашето излъчване кара хората да искат да се доближат до вас.

Зодия Телец

Не се колебайте да поискате от приятелите и семейството си да споделят хубави моменти с вас. Месец, пълен с радост и добро настроение. Ражда се проект, подкрепят ви и краят на месеца крие приятни изненади за вас.

Зодия Близнаци

Ако имате нужда от средства за вашите проекти, можете да разчитате на подкрепата на хора, които ви наблюдават и искат да ви последват в приключението. Това не е време за почивка, трябва да действате, да поставите основите, да осъществите проект, който отдавна планирате.

Зодия Рак

Вашата завоевателна енергия засилва вашата популярност. Възползвайте се от възможността да разширите влиянието си и да маркирате територия, но потискайте склонността да налагате вашите правила на всички.

Зодия Лъв

Нищо не може да промени заразителния ентусиазъм, който притежавате. Това е идеалният месец за приключения и купони. Канят ви навсякъде и всички ви ценят заради доброто ви настроение. В края на месеца очаквайте щастливо събитие, което ще ви изненада приятно.

Зодия Дева

Сатурн влияе на вашите взаимоотношения, насърчава ви да създадете по-силни връзки. Месецът благоприятства вашето лично развитие в много аспекти. Не позволявайте на странични фактори да ви отклонят от пътя.

Зодия Везни

Доверете се на способността си да изслушвате другите, за да поддържате здрави както любовните си отношения, така и тези със своите колеги. Време е да планирате пътуване, голямо парти или събитие, което събира много хора.

Зодия Скорпион

Провокирате интереса на вашите събеседници, като ги приканвате да напуснат комфортната си зона с вас. Не бягайте от чувствителните теми, захващайте се директно с тях. В противен начин сами карате вашите взаимоотношения да се провалят с пълна сила.

Зодия Стрелец

Имате отговорности, които трябва да поемете, колкото и да не се нрави на свободолюбивата ви природа. Разчитайте на своята креативност, за да се осмелите да поискате справедливото възнаграждение за вашите заслуги. Нищо не може да ви бъде отказано, вие блестите със своя неустоим чар.

Зодия Козирог

Ако управлявате своя собствена компания, тя ще процъфти този месец, а ако се развивате в чужда такава, вашата креативност ще ви издигне в йерархията. Не ви липсват знания и умения, за да впечатлите всички.

Зодия Водолей

Преминавате на по-висока предавка, създавате приятели и променяте личния си живот, както и средата си. Заразявате с ентусиазма си, хората търсят вашата компания и имат желание да се сближите. Ако искате да започнете собствен бизнес, не се колебайте да го направите точно този месец.

Зодия Риби

След дълъг период, целящ да скъсате връзките с миналото, вие започвате изграждането на нови и по-надеждни основи. Разчитайте на способностите си и се вслушайте в интуицията си, тя ще бъде на ваша страна през март.

 

- реклама -
error: Съдържанието е защитено