Хороскоп

Овенът се отдава на любовта, Телецът намира съюзници

Овен

Днес отделете повече време на любимия човек. Отидете на кино, обсъдете интересна книга, играйте шах или спортувайте – важното е просто да бъдете заедно. Това ще ви сближи и ще е добър край на работната седмица.

Телец

Благоприятен ден за изглаждане на разногласията в работата. Ще успеете да сключите изгодни сделки, ще намерите съюзници. Може дори да възстановите отношенията си с отдавнашни партньори. Денят е подходящ за работа в екип. Възможно е ново запознанство, което да внесе значителни промени в живота Ви.

Близнаци

Днес ще имате и време, и желание за отдих. По-добре прекарайте деня в спокойна атмосфера, вместо да ходите по партита. Ще Ви хрумнат идеи как да повишите своя професионален статус. Ще се прояви интерес за изучаване на философия или религия. Може да отделите време и за четене. За сериозна работа и обучение денят не е съвсем подходящ.

Рак

Днес ще трябва да отделите повече време на семейството си. Денят Ви носи шанс да си изясните нещо много необичайно. Не изпускайте този момент. През втората половина на деня ще се ползвате с особено внимание. Събитията, ставащи тогава с Вас, ще имат забележителен, почти фатален характер. Има вероятност да срещнете човек, който изцяло да промени Вашата съдба.

Лъв

Денят е подходящ най-после да се захванете с действия. Престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се захващайте за работа! Намерете сферата, в което искате да се проявите. Не сте сигурни, че сега е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко.

Дева

Премисляйте по десет пъти преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика обида у Вашия любим човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са наистина непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни

Сега приятелството за Вас е много по-важно, от когато и да било, и Вие, не без основание, се гордете с факта, че сте израстнали до мъдър и грижлив съюзник, готов да окаже подкрепа на всички особени хора във Вашия живот. Днес човек, който не Ви е безразличен, има нужда от Вашата подкрепа. В момента обаче този човек сам трябва да се справи с всичко. Вие просто му дайте да разбере, че винаги може да разчита на Вас.

Скорпион

Достатъчно! Накрая вече е дошло време, да се освободите от всички онези опасни чувства, с които се е наложило да се сблъскате. Опитайте се да се справите с тях и си позволете малко развлечения. Отпуснете се. Ако искате да подобрите настроението си, планирайте повече време с любимия човек.

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи.

Козирог

Козирозите могат да използват този ден за уреждане на някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Дипломатическите таланти на представителите на знака днес ще се проявят особено ярко, така че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всякакви преговори ще изискват сериозни емоционални загуби. Свободното време трябва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис – това помага да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.

Водолей

Откъснете се от конфликтните ситуации в романтичните и семейните отношения. Обърнете внимание на здравето си и помнете, че днес не трябва да преяждате. Решаването на важни парични въпроси е по-добре да отложите за по-добри времена. Интуитивният подход към решаването на проблемите ще Ви донесе ново разбиране за жизнената ситуация.

Риби

Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири със своята роля във Вашия живот и затова неминуемо ще се стреми да я измени по някакъв начин. Звездите препоръчват да играете заедно с него или му помогнете да реализира своето желание, защото в противен случай последствията могат да станат наистина заплашителни.

- реклама -