Отвориха гроба на Наим Сюлейманоглу! Ето кога става ясно при кого отива несметното му богатство (ВИДЕО)

Ексхумацията започна около 11:30 часа, а Наим бе препогребан наново в 13:15 часа. Присъствали са адвокатите по делото, както и японската дъщеря на Наим. Именно по нейно настояване и заведено дело се стигна до отварянето на гроба на великия състезател.

Още рано сутринта полицията бе блокирала достъпа до гробището в Едирнекапъ, а големи бризентови платна скриваха всичко от медиите.

Според адвоката на японката – Хюлиа Аксахал, ексхумацията е нормална процедура при дело за бащинство.

„Пробата, която бе в болницата е недостатъчна да се направи изследване, което да гарантира на 100% бащинството“, заяви тя на гробището.

Две от дъщерите на Наим Сезин и Езин бяха против екскумацията и не се присъствали на нея.

Пробите отиват в института по съдебна медицина. Следващото заседание по делото ще се състои на 4 октомври, когато ще бъдат ясни и резултатите от ексхумацията.

Тя ще покаже къде ще отиде част от богатството на Наим, за което претендира японката. След смъртта на щангиста на 18 ноември 2017 година се появиха различни информации. Според някои Сюлейманоглу има несметно богатство под формата на десетки имоти в цяла Турция. Според други обаче голяма част от имането му е било разпродадено приживе.

- реклама -