Отвъд мечтите – мъж предложи брак с 5 годежни пръстена

Всяка жена си мечтае за момента, в който нейният любим ще падне на колене с пръстен и ще поиска да се омъжи за него. Едва ли някоя си е мечтала любимият й да и предложи брак не с един, а с цели пет годежни пръстена.

Отвъд мечтите се оказа предложението, което Уилям Хън направи на своята любима Бритни Милър.

Двамата се качили на хеликоптер уж, за да отидат на дегустация на вино. Но кацнали с на небостъргач в Атланта, Джорджия.

След това влюбеният извадил не просто кутийка с годежен пръстен, а цял поднос, на който имало пет прекрасни пръстена.

„Бях толкова изненадана и тогава последваха въпросните 5 пръстена, които тотално ме объркаха“, споделя по-късно Бритни в профила си в Инстаграм. 

Свидетели на предложението за брак станали техни приятели, които ги очаквали на покрива. Оказало се, че семействата на двамата влюбени също били в града и знаели за невероятния план на Уилям.

„Пътуването с хеликоптер прерасна в предложение с пет пръстена, после парти за годеж, където присъстват и двете страни на семейството… това беше шефски ход. Планирал е едно невероятно изживяване, което никога няма да забравя“, споделя развълнувата бъдеща булка. 

Какво се случи с останалите годежни пръстени?

След като Бритни си избрала един от петте годежни пръстена, Уилям продал обратно на бижутерския магазин останалите четири, разбира се на по-ниска цена.

- реклама -