Видин

Откриха тийнейджърът, изритал брутално пенсионер на улицата във Видин

Под наблюдението на Районна прокуратура – Видин се води разследване на случай за хулиганска проява на централна улица в града.

Обвинението се е самосезирало след като клипа беше публикуван в социалните мрежи и разпространен от медиите. На видеото се вижда младеж, който нанася удар с крак на движещ се по улицата възрастен мъж. Пострадалият, който по-късно се разбра, че е колошар не потърсил съдействие от органите на реда.

Извършител на хулиганската проява е непълнолетният В.И. на 15 години.

Това станало ясно след предприетите незабавни оперативно–издирвателни действия. Полицейските служители са установили и пострадалото лице – В.Г. на 58 години.

СПОДЕЛЯЙТЕЕ!!

Публикувахте от Tedi Ivanova в Понеделник, 12 октомври 2020 г.

Момчето е било отведено в Районното управление на МВР гр. Видин. Сезирана е Дирекция „Социално подпомагане“, отдел „Закрила на детето“.

Според версията на непълнолетния извършител, той и негови приятели си говорели на пейка в парка, когато бил провокиран от минувачът, който по думите му го напсувал и ги подгонил. Младежът разказал пред полицията, че това не е единственият път в който бил провокиран от същия човек, имало и предишни такива случаи. Това съобщи директора на МВР-Видин ст. комисар Петър Коцин.

- реклама -