съпруга

Откриха простреляна жена в автомобил в София – ОБНОВЕНА

46-годишната жена е намерена мъртва пред блок 18 в столичния квартал „Младост”

За убийството е съобщил мъж, с който убитата е живеела на съпружески начала. Той я открил в паркирания им пред блока автомобил. Установено е, че жената е с огнестрелна рана в главата.

Сигналът е подаден в 20:47 часа тази вечер, научи Flashnews от свои източници в полицията. Информацията бе потвърдена и от МВР.

На място има полиция и линейки. Не се изключва и версията за самоубийство.

Проверка в интернет на името на жената показва информации, че е завлякла бизнесмени с пари и е свързвана с финансови пирамиди. По неофициална информация починалата жена се казва Станка Марангозова. През 2011 година тя бе задържана при акция на ДАНС по разследване за измами и пране на пари.

Според събраните от прокуратурата данни, между 2008 и 2011 година в сметките й са постъпили над 65 млн. лева. Парите били превеждани от хора, на които Марангозова обещавала печалби от игри на фондовите борси и закупуването на акции.

Говорила по телефона, стрелецът захвърлил бяла роза

Разстрелът на жената е бил чут от събеседника, с когото е водила телефонен разговор. Прозорецът на автомобила на жертвата бил отворен, а колата се е движила. До трупа е открита бяла роза, съобщи 24 часа.

- реклама -