Откраднаха колата на Алек Болдуин (вижте къде)

Откраднаха колата на холивудския актьор Алек Болдуин. При това не къде да е, а в Англия. За случката се оплака самият той в Инстаграм.

Холивудският актьор обясни, че обектът на кражбата е била колата, с която трябвало да го транспортират на мястото на снимките от летище във Великобритания.

По думите на актьора, на летището той се срещнал с шофьора. Той от своя страна му обяснил, че ще докара по-близо автомобила, който бил на стоянката. „Той каза: „Чакайте ме тук, сега се връщам“. И изчезна за цели 20 минути“, разказва Болдуин. Той позвънил във фирмата, която осигурила колата, и собственикът признал, че тя междувременно е открадната. В този момент се върнал и шофьорът, обяснявайки, че автомобилът е изчезнал от мястото, където бил паркиран.

Актьорът уточнява, че се намира в град Алтън, графство Хемпшър.

Това е пореден инцидент, в епицентъра на който се оказва Болдуин.

На 22 октомври миналата година по време на снимките за уестърна „Ръжда“ Болдуин стреля с пистолет. Той е трябвало да е зареден с халосни патрони, но те се оказаха бойни. В резултат на изстрела бе убита операторката Халина Хъчинс, а режисьорът на филма Джоел Соуса бе ранен. По-късно Болдуин даде версия, че не е натискал спусъка. Междувременно срещу него бяха внесени няколко жалби за опасно поведение на снимачната площадка.

Източник: Монитор

- реклама -