От тези зодии има най-много кралски особи

От тези зодии има най-много кралски особи. Вие една от тези зодии ли сте? Тежка е главата, която носи короната и ярки са звездните знаци, които търсят или наследяват тази тежест.

В древен Египет фараоните носели

корони, за да ги свържат с изображения на техните божества и да се позовават на силата, която притежават. В наши дни короните и кралете са по-скоро парадност, отколкото езическа почит и само дванадесет европейски нации поддържат форма на монархия; Андора, Белгия, Дания, Лихтенщайн, Люксембург, Монако, Холандия,

Норвегия, Испания, Швеция, Ватикана

и разбира се Обединеното кралство и неговите колонии, които сега наричаме територии, защото колониализмът беше и е бичът на човечеството, дължащ се до голяма степен на чудовищните монарси, които го разпространяват, пише New York Post.

Отвъд Европа Бахрейн, Бутан, Бруней

Даруссалам, Камбоджа, Есватини, Япония, Йордания, Кувейт, Лесото, Малайзия, Мароко, Оман, Катар, Саудитска Арабия, Тайланд и Тонга са всички държави, които признават регент.

Анализирайки рождените карти на съвременните монарси и темпераментите, както благородни, така и не, на дванадесетте зодиакални знака,

ви представяме списък със знаците,

които е най-вероятно да се изкачат на трона или ще се класират за кралски ранг.

ТЕЛЕЦ (20 април – 20 май)

Телецът е знакът на старата гвардия и новия ред. Под този знак беше кралица Елизабет II, както и кралските деца принц Луи, принцеса Шарлот и Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Също така си струва да се отбележи, че принц Хари и крал Чарлз III имат луни в Телец.

Снимка: Getty Images

Телците притежават много качества, които са нужни за кралски особи.

Телците не обичат промяната, щастливи са да запазят статуквото, стига личният им комфорт да е осигурен. Други представители на зодията са Карл XVI Густав от Швеция, крал Вилем-Александър от Холандия и Нородом Сиамони от Камбоджа.

ЛЪВ (23 юли – 22 август)

През цялата античност короните са били носени от владетели и пряко свързани със слънчеви култове и слънчеви божества. В натура Лъвът се управлява от слънцето, което прави връзката между петия знак на зодиака и кралските особи. Добавете към това, че Лъв е символизиран от величествения лъв, който се появява на герба на много монарси.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Лъвовете нямат страх от власт или показност, имат великодушна жилка и дълбока нужда да бъдат обичани от непознати, качества, подобаващи на кралските особи. Меган Маркъл беше на път да стане управляваща кралска особа, но нейната лъвска жажда за самостоятелен суверенитет и американският навик да обявява независимост я накараха да скъса връзките си с короната. Кралските лъвове, които все още „реват“, включват Рама X от Тайланд, крал Мохамед VI от Мароко, HRH Абдула от Малайзия, Джоан-Енрик Вивес от Андора,

КОЗИРОГ (22 декември – 19 януари)

Козирогът управлява десетия дом и е естествената област на световните лидери. Козирогът е енергичен, но много държи на реда, традициите и е един от най-сериозните знаци. Те имат желязна воля.

Те предпочитат и обикновено гарантират, че пословичната мръсотия остава под изящния килим. Виждаме тази проява на благоприличие в Кейт Мидълтън, законно омъжена за принц Уилям, чието поведение е винаги под конец и не си позволява емоция извън допустимото. Други короновани Козирози са Хамад Бин Халифа ал Тани от Катар и Салман бин Абдулазиз Ал Сауд от Саудитска Арабия.

- реклама -