страх зодии

От какво се страхуваме най-много според зодията?

Всеки има своите страхове, които го преследват през целия му живот. Тук не говорим за конкретни фобии, а за усещане, което подсъзнателно ни подтиква да вземем определени решения.

Вижте кои са „големите“ страхове на зодиите:

Овен

Овенът обича да бъде Алфа, така че естествено, идеята някой да оспори техния авторитет или способностите им силно притеснява всеки, роден под този знак. Но в този свят никой никога не е прав 100%. Така че, Овенът ще трябва да се научи да разбира това и да прави промени в себе си. Освен това представителите на тази зодия се боят от рутината и застоя.

Телец

Телецът много умело се справя с финансите, така че когато този знак се сблъска с нещо неочаквано, като загуба на работа или проблеми с автомобила, това ги изважда от равновесие. Телецът се страхува от бедност или от невъзможността да постигне житейските си цели и мечти. Страхуват се от промените, защото всяка промяна винаги носи неизвестност. Никакви рискове не можете да очаквате от представителите на  този знак.

Близнаци

Обратно на Телеца, най-лошото нещо за Близнаците е да „зацикли“ и да премине към монотонен режим. Ако животът им забави ритъма си, те започват да се чувстват в капан. Близнаците се страхуват от тишината и застоя. Освен това много от представителите на този знак се боят да поемат дори и малка отговорност.

Рак

Дори най-независимите представители на тази зодия имат дълбоката нужда да бъдат заобиколени от хора. Раците ще обърнат света, за да се уверят, че календарът им е изпълнен с посещения на приятели или членове на семейството. И това не е само защото те обичат да общуват; това е защото те не искат да посрещнат най-страшния си страх: Ракът се страхува да бъде сам! Много често минали неуспешни отношения раждат нови страхове, които им пречат да създават нови.

Лъв

Лъвът обича да е в светлината на прожекторите, което също означава, че той обича похвалите. Ако някой от тази зодия не получи вниманието или одобрението, което иска, това може да ги съсипе емоционално. Най-лошите страхове на този знак са да не отговори на очакванията. Това ги кара с всички сили да се опитват да си изградят образ на успешен човек, дори и да съзнават, че съвсем не са такива.

Дева

Девата е перфекционист във всички аспекти на живота, включително във връзките и работата. Най-лошото чувство за Дева е усещането, че са се провалили или не са достатъчно добри. Те ценят порядъка във всичко. През целия си живот търсят идеала и се стремят към съвършенство. Правят всичко точно така, както трябва, и изключително много се боят да не чуят критика по свой адрес.

Везни

Везните са много лек знак, който вирее само в състояние на баланс. Всичко, което заплашва да разбърка живота на Везните, е определено причина за страх. Везните се страхуват от крайности, тъй като това е знак, който се подчинява на дипломацията и баланса. Страхуват се да не направят неправилен избор. Постоянно се съмняват и в крайна сметка стигат до извода, че е по-добре въобще да не правят избор.

Скорпион

Много хора се страхуват да покажат истинската си същност на другите, но нито един не е като Скорпиона. Той се страхува да бъде разкрит напълно, защото вътре във всеки Скорпион е изпълнен с тъмнина, която задушава дори и тях самите. Често Скорпионите вярват, че никой няма да ги разбере истински, така че те са склонни да изключват хората от живота си.

Стрелец

Стрелецът се страхува ужасно да не бъде задушен и контролиран. Подобно на истински бунтовник, Стрелецът не обича да спазва правилата на други хора или да се чувства като някой да им пречи. Те се страхуват, че мечтите и целите им няма да станат реалност, защото някой или нещо им се противопоставя. Особено силно ги плашат думите „не трябва“ и „забранено“. Има и още нещо: притесняват се, че за неуспехите им ще узнаят всички. Самите те с лекота възприемат своите пропуски и грешки, но ако за тях узнае още някой, това ще бъде истинска катастрофа.

Козирог

Козирозите по същество са хлапето в училище, което се страхува да не получи 6 минус в час по математика. Преди всичко те се страхуват да не се чувстват малки и неуспешни. Ако не получат това повишение, за която работят, те могат напълно да се сринат. Те искат да бъдат богати и успели и затова страхът, че няма да успеят да постигнат замисленото, просто ги изгаря отвътре.

Водолей

Водолеите не искат да бъдат просто още една овца в стадото. Най-големият им страх в живота е да не успеят да станат някакъв вид революционер. Този знак иска да се открои и да бъде известен със своята индивидуалност. Страхуват се от идеята, че може да се окажат като всички останали и да не се откроят. При все това те нямат нужда да се изявяват пред публика и даже се страхуват от това.

Риби

Рибите са най-големият идеалист от всички зодиакални знаци. За този знак самата реалност може да бъде нещо, от което се страхуват. Отговорностите на живота тежат силно на Рибите. Те се страхуват да не бъдат потиснати техните идеи и творчество. Най-вече Рибите се страхуват да не бъдат обичани или разбрани в свят, който често изглежда студен и пресметлив. Те се страхуват от критика, грубост и дебелащина.

- реклама -