От актриса до херцогиня – как се промени Мегън Маркъл

Дискретни тонове, дълги рокли, скромни деколтета – откакто се омъжи за принц Хари, Меган придоби външен вид на херцогиня, без да се отказва от някои странни хрумвания, които напомнят, че е фенка на модата

Мнозина си задаваха въпроса дали бившата американска актриса, която се чувстваше удобно, носейки джинси и сандали, ще се помести в калъпа на кралското семейство и ще се превърне в нещо като клонинг на Кейт Мидълтън, съпругата на принц Уилям, която въплъщава британската консервативна елегантност.

„Преди сватбата Меган имаше разкрепостен калифорнийски външен вид, напомнящ за обучението й в Лос Анджелис“, поясни Елизабет Волман от сайта Meghan’s Fashion, посветен на стила на херцогинята на Съсекс.

Миналата година Меган довери пред сайта Outnet.com, че цени високо комбинацията от джинси, блуза и блейзер. Феновете й си спомнят появата й в Торонто през септември м.г., когато носеше риза и съдрани джинси. Това се случи преди близо година, но от гледна точка на промяната във външния й вид сякаш е минала цяла вечност.

„Откакто стана херцогиня, стилът й еволюира, за да се приспособи към новата й роля – отбеляза Волман. – Тя се отказа от непринудения шикозен външен вид и предпочете неутралните тонове, които бяха забелязани за кратко в месеците, предхождащи сватбата й.“

- реклама -