Осеново Върбица игумен Ботевград Свищов Момчилград изолация поръчково студентка ТИР движение екшън преследване гонка стрелма криминално проявен Първомай момиче изчезнало Бургас Баховица катастрофа загинали

Още търсят биячите, които вкараха в кома китаец

Полицията все още не може да открие двамата биячи, които пребиха почти до смърт китаец в столичния квартал „Белите брези“.

Изненадващо свидетеля е записал грешен номер на колата

Шън Чънлие е в кома от вторник, когато бе приет в „Пирогов“, след като бе пребит от двама мъже, в чиято кола се ударил леко. Оказва се обаче, че побойниците все още са неизвестни, тъй като свидетел е записал грешно регистрационния номер на автомобила им. Той дал цифри, отговарящи на ново синьо BWM. В показанията си обаче свидетелят и други очевидци описали стара сива кола.

51-годишният китаец излизал от тясна квартална уличка във вторник следобед, когато засякъл друга кола и при удара счупил стопа й. От ударения автомобил излезли двама мъже, които нападнали Чънлие, в момента в който слязъл от джипа си.

Линейката се забавила час

В близост имало автосервиз, от който започнали да крещят по биячите, които безмилостно пребивали китаеца. Те са подали сигнал на тел. 112, като полицията се отзовала след 10-на минути, но линейката се забавила близо час.

Съпругата на Чънлие също е пристигнала на мястото на инцидента, но той вече е бил в безсъзнание. Мъжът е на апаратно дишане и с опасност за живота.

Преглеждат се записи от камери, които обаче не са хванали табелата на колата.

Източник: 24 часа

- реклама -