Още една кралска сватба- Лейди Габриела се омъжи за бившия на Пипа Мидълтън

Лейди Габриела, чийто баща е първи братовчед на кралица Елизабет Втора се омъжи днес за Томас Кингстън.

За големия ден Габриела Уиндзор избра красива рокля на Luisa Beccaria с венецианска дантела, създадена по поръчка. На главата й блестеше красива тиара с много диаманти, която се предава от поколение на поколение в нейното семейство, пише Daily Mail.

Двойката се е сгодила през август миналата година  на остров Сарк в Гърнзи. Те са заедно от три години.

Лейди Габриела е старши директор в платформа за реклама, специализирана в региона. Тя също е писател, пише дописки за лондонско списание.

Преди да се обвърже с Габриела, годеникът й е Томъс имал връзка със сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа. Двамата се разделят, но запазват приятелски отношения. Том и Ела, както ги наричат приятелите им, дори присъстват на сватбата на Пипа и Джеймс Матюс.

Бъдещата булка е 50-та по ред за трона.

Принц Хари се отбеляза с присъствие, но не в компанията на Меган Маркъл, което е напълно разбираемо. Вместо с нея, той пристигна на церемонията с Лейди Фредерик Уиндзор. Двамата бяха топло посрещнати от кралица Елизабет Втора и принц Филип.

Присъствието на съпруга на кралицатa ни изненада дори повече от това на принц Хари. 97-годишният херцог на Единбург съвсем е разредил официалните си изяви, но явно в момента е в добро здраве и е решил да се присъедини към кралската веселба.

Големите отсъстващи на събитието определено бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън. А причината за липсата им се оказа ангажимент на херцога на Кеймбридж, който е свързан с ролята му на президент на Футболната асоциация. Той присъства на финала на ФА Къп на стадион Уембли. Миналата година Уилям пропусна събитието заради сватбата на брат си Хари, но този пък приоритетите му са пренаредени.

- реклама -