Емил Милев - Крокодила задържан

Осъдиха Емил Милев-Крокодила за въоръжен грабеж, извършен преди 12 г.

Емил Милево, по прякор Крокодила, получи втора тежка присъда за въоръжен грабеж. Днес Специализираният наказателен съд наложи наказание от 16 години лишаване от свобода на Емил Милев за извършения от него и още две лица въоръжен грабеж в магазин „Била“ в столичния кв. „Хиподрума“ на 30 декември 2008 г. При обира От магазина са откраднати 194 000 лв., се посочва в съобщение, разпространено от фирмата. При грабежа няма пострадали хора от персонала и охраната на магазина. От управата на сипермаркета съобщиха тогава, че са откраднати 194 000 лв.

Наказания от по 6 години лишаване от свобода получиха съучастниците на Крокодила – М.Д. и К.Б. Съдът постанови и тримата подсъдими да изтърпяват наказанията си при първоначален строг режим.

Това е втората тежка присъда за Милев през 2020 г. , след като през април Върховният касационен съд потвърди наказанието му от 17 г. и 6 месеца  лишаване от свобода за въоръжен грабеж пред клона на „Прокредитбанк“ в столичния жк“Люлин“.

Присъдата на Специализирания наказателен съд не е окончателна и може да бъде обжалвана пред въззивната съдебна инстанция.

- реклама -