Ани

Осъдиха бащата на Ани на доживотен затвор в Гърция

Съдът в Атина осъди на доживотен затвор бащата на зверски убитата 4-годишна Ани.

28-годишният Станислав Бакърджиев бе признат за виновен за смъртта на момиченцето, заедно с другият заподозрян Назис Ахмедов.

Майката на Ани ще лежи в затвора 6 години.

Шокиращото престъпление

Миналата година Гърция бе потресена от нечовешкото убийство на Ани. Части от разчлененото тяло на 4-годишното дете бяха открити в кофи за боклук из Атина.

Според показанията на бащата той се събудил една сутрин и видял мъртвото дете в локва кръв. Уплашил се, че ще го обвинят в убийство и разчленил телцето, като някои от частите сложил да се варят, за да не бъдат разпознати, че са човешки.

Прокуратурата повдигна обвинение и на неговия приятел за съучастие, тъй като ДНК-то на мъжа доказвало по категоричен начин присъствието му по време на смъртта на детето.

С медицинска експертиза бе доказано, че кръвта из квартирата на бащата Станислав е пръскала под налягане, което означава, че детето е било убито точно там.

Кръв и генетичен материал на детето са били намерени върху възглавницата, завивката, матрака, одеялото, по коридора, плочките, стените, в банята, както и по пода в кухнята.

 

- реклама -