мюзикъл

Оркестър без име става мюзикъл, Мария Илиева ще бъде Рени

Любимият на българите филм „Оркестър без име“ се завръща, но като мюзикъл. Той има амбицията да се превърне в най-мащабното по рода си представление, правено някога у нас. Спектакълът ще започне да се играе тази есен в зала „Арена Армеец“ на 1 ноември 2017.

Кралицата на българската поп музика Мария Илиева е първата звезда, поканена за участие в мюзикъла. Тя ще се превъплати в ролята на Рени, която във филма се изпълнява от актрисата Екатерина Евро.

5365121

„Много съм щастлива, че бях поканена да изиграя една от емблематичните роли в мюзикъла, за мен е чест!“ – споделя Мария Илиева. „Оркестър без име е сред най-любимите филми на поколения българи. Като добавим и магията на голямата сцена, мюзикълът ще е събитие.“ – допълва певицата.

Всички участници в мюзикъла ще бъдат големи родни звезди

„Оркестър без име – Мюзикълът“ ще покори публиката в Арена Армеец с впечатляващ, звезден актьорски състав, оригинални изпълнения на живо, удивителни декори, пресъздаващи до най-малък детайл сцените от вечната класика на великия Станислав Стратиев. Незабравимите образи ще бъдат пресъздадени под режисурата на Борис Радев и отново ще оживеят всички онези култови реплики – символ на цяла една епоха.

Билети вече са в продажба, а цените им са между 30 и 70 лева.

- реклама -