Организират масов протест пред МС на 1 април, денят на лъжата

Организират масов протест пред МС на 1 април, денят на лъжата. Сдружение „Платформа АГОРА“ организира протест пред сградата на Министерски съвет на 1 април, денят на лъжата.

Публикуваме тяхното съобщение без редакторска намеса:

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Драги сънародници,

Да отбележим заедно 1-ви април! Ден на лъжата и вече Ден на 99-тото Правителство на България!

Да – точно така! Именно Денят на Правителството “Петков”, наричащо се такова – уж на Протеста и Промяната! Това е Денят на новия Франкенщайн, съшит от коалиционни парчета, но заченат и сътворен от Задкулисието, от чужди външни сили и от безродни и продажни български предатели.

Този тъмен субект, легално,

но не и легитимно наричащ се “Правителство”, няма аналог в историята по подлост, мерзост, измама, вредителство, некомпетентност и наглост! Няма! То щеше да е смешно, ако не беше страшно, ама наистина много страшно. Защото Залогът е България и Българският народ, а не интересите на преконфигуриращи се олигарси и техните корпоративни или агентурно-службашки афилиации вън от страната!

Един Прост(о) Киро, който

трудно намира (ако изобщо и търси) начин да се изразява с думи, със слово, без значение на какъв език, щеше да е забавен, ако беше поне неоценен актьор – клоун или мим за частно-празнични пърформанси, но е вреден като Председател на Българския Министерски съвет и глава на Изпълнителната власт.

Цялата шайка кърлежи,

вкопчени алчно във властта, некадърни, но брутални, се изгавриха с всички наши надежди и неимоверни усилия, всички наши стремежи за свобода и справедливост, за законност, за просперитет без корупция, без редене в тъмното на пъзели и паяжини, където всяка позорна част от четириединното То да получи своето.

Тяхното не е нашето!

Те не са и не нямат потенциала да бъдат хората, които ще водят страната ни напред! Те дойдоха с лъжа и поругаха достойнството на над тринадесетвековния Български народ, на 435-дневния ежедневен Протест и борбата му за нова и чиста България.

Шизофренно, безхаберно,

слугинажно, безпринципно, обидно глупаво и очевадно  неадекватно, това нещо трябва да бъде изметено незабавно! Винаги ние – протестиращите сме настоявали за Операция „Чисти ръце“, проведена от чисти хора. Нашата борба не е само срещу персонажи или срещу партии, а срещу цялостния порочен и покварен модел на управление, който ни влече безотказно в пропастта.

А днешното управление

на мразещото се помежду си парламентарно мнозинство не само го продължава, а и го затвърждава. Затова борбата – тя – продължава, а не подмяната и ще продължава докато не унищожим този пагубен модел.

Елате всички, които чувствате разочарование, гняв, недоволство и срам от тази власт, както и всички, които искат да разсъждават и посветено да съучастват в изковаването на съдбините на нашия собствен многострадален (На)Род!

На 1-ви април (петък) от 16:00 ч. часа

пред сградата на Министерския съвет под премиерския кабинет в т.нар. Триъгълник на властта на предателите, узурпирали чрез измама властта, да им прогласим мощно в един глас: Оставка на Лъжата!

Стига гавра! Време е за истината! Историята днес го изисква! Дълг ни е!

33 години стигат! Времето е наше – на българите, на Народа!

Носете знамената с българския национален трибагреник, плакати и всичко, което намерите за необходимо, за да ни чуят, да ни забележат и да се махат!

Петък, 1-ви април 2022-ра от 16:00 часа в деня на лъжата да им дадем сметката за поруганата истина!

от Агора БЪЛГАРИЯ и Палатковите лагери при Орлов мост, Президентството, Ректората и Съдебната палата от Протести 2020 – 2021

- реклама -