Хари, Меган, Опра Уинфри, интервю

Опра успокоява страстите: Кралицата и съпругът й не са обсъждали цвета на малкия Арчи

Нито кралица Елизабет Втора, нито съпругът й принц Филип са участвали в разговори в кралското семейство, в които се е обсъждал цветът на кожата на сина на Меган Маркъл. Това заяви телевизионната водеща Опра Уинфри, цитирана от Франс прес.

Принц Хари не пожелал да уточни кой точно от кралското семейство е повдигнал въпроса. Но по думите на Уинфри, принцът е държал да изясни пред нея, че „не ставало въпрос нито за Нейно Величество, нито за нейния съпруг“. Това заяви Опра в предаването на телезионния канал Си Би Ес „Тази сутрин“ с опит да успокои нажежените страсти, които предизвика на Острова интервюто й с бившите Херцози.

Меган
сн. БГНЕС

Интервюто на принц Хари и Меган Маркъл с телевизионната водеща Опра Уинфри беше излъчено по CBS в неделя вечерта. По време на разговора херцогинята на Съсекс разкри, че е шокирана от „разговора за това колко тъмна може да бъде кожата“ на сина й Арчи, когато той се роди. Освен това тя подчерта, че по време на бременността й е била буквално готова да стигне до самоубийство поради натиска, упражняван от някои представители на кралското семейство, както и от медиите и социалните мрежи.

Според спомените на херцогинята тя „просто не искала да живее повече“ и това „била много очевидна, истинска, плашеща и постоянна мисъл“. Маркъл се определи също като жертва на „истинска кампания за клевета“.

- реклама -