американките Кардашиян

Опитаха да оберат дома на Ким Кардашиян и Кание Уест

Неизвестни се опитаха да оберат дома на американската тв реалити звезда Ким Кардашиян и съпруга й Кание Уест, съобщи порталът за новини от света на шоубизнеса „Ентертейнмънт нюз“.

По негови данни, двама крадци проникнали на територията на имението на звездната двойка в Лос Анджелис, Калифорния. Те обаче не успели да влязат в дома.

Тогава единият се опитал да ограби паркираните отпред три автомобила, докато другият се криел в сенките. Той успял да вземе оставения в една от колите айфон.

Крадците така и не успели да си тръгнат с нищо, тъй като се намесила охраната и те трябвало светкавично да изчезнат, при което в суматохата айфонът паднал на земята.

Двамата обирджии обаче не искали да останат без никаква плячка и се насочили към дома на известната тв водеща Кейти Грифин, живееща в съседство.

Грифин стана печално известна, след като в знак на протест се снима с окървавена маска, наподобяваща лицето на президента Доналд Тръмп. При нея обаче крадците имаха повече успех. Там те също не влязоха в дома, но успяха да отворят колата й и да отмъкнат дамската й чанта от вътре.

През октомври миналата година Ким Кардашиян бе ограбена в Париж. Тогава крадците успяха да отнесат бижутата на реалити звездата. Общата стойност на откраднатото бе около 9 млн. евро.

- реклама -