Меган

Оперираха бащата на Мегън Маркъл

Операцията на сърцето на бащата на Меган Маркъл, която му попречи да участва в сватбата на дъщеря си и принц Хари този уикенд, е протекла успешно. Това твърди сайтът TMZ.

Журналист от сайта е разговарял със 73-годишния Том Маркъл, който изглеждал жизнен и общувал с лекота. Той уточнил, че лекарят, който го оперирал, му сложил три стента на сърцето.

Бащата на Меган Маркъл се оказа хванат в капана на често горчивите отношения между британското кралско семейство и медиите преди церемонията в събота в замъка Уиндзор.

Той разкри във вторник, че ще се подложи на сърдечна операция, според TMZ, и че няма да може да заведе дъщеря си до олтара по време на честването.

Неговото присъствие вече бе засенчено от спор около публикуването на снимки, представящи го в добра светлина в подготовка за сватбата и с оплаквания от навлизането на медиите в неговото лично пространство. Това би могло още повече да затъмни отношенията между медиите и принц Хари, който вече обвинява папараците, че са причинили смъртта на майка му принцеса Даяна.

Освен това TMZ твърди, че полусестрата на Меган – Саманта, е трябвало да влезе в болница заради счупен глезен и коляно при сблъсък с папараци.

Тя и приятелят ѝ Марк карали близо до такси във Флорида, когато пред тях изскочил фотограф, пише сайтът.

Тогава приятелят ѝ рязко се отклонил и се блъснал в бетоново ограждение. Саманта се забила в предното стъкло и така се наранила, посочва TMZ.

- реклама -