Опасност: Изтеглят детска люлка от магазинната мрежа

Опасност: Изтеглят превантивно детска люлка от магазинната мрежа. Всеки, закупил този продукт, може да го върне, като пълната сума ще му бъде възстановена

В Комисията за защита на потребителите (КЗП) е постъпила информация от „Лидл България“ за установена опасност при използване на „Детска люлка 3 в 1“, марка „Playtive“, артикулен номер 388000_2104, информират от комисията.

Като причина за изтеглянето се посочва, че поради производствен дефект не може да се изключи вероятността при някои продукти седалката на люлката да се накланя при употреба неконтролируемо напред или назад.

Поради опасност от нараняване от OWIM GmbH & Co.KG призовават всички клиенти, закупили продукта, да вземат под внимание тази информация и да преустановят по-нататъшната му употреба, се посочва в съобщението.

Люлката е предлагана за продажба от „Лидл България“ в периода 6 април – 1 юни т.г.

Всеки, който е закупил този продукт, може да го върне в магазините на „Лидл България“ в периода 27 юли – 27 август т. г., като пълната сума за закупуването му ще бъде възстановена. Не е необходимо представяне на касов бон.

Вижте още:

- реклама -